Menu
×

Conditii inchiriere

Conditii de inchiriere

Pentru ca deplasarea dumneavoastra sa se desfasoare in cat mai placut va aducem la cunostinta urmatoarele informatii referitoare la inchirierea unui autovehicul si ce conditii de inchiriere sunt la ClassicRentAuto:

Art.1 Vehiculul este inchiriat in conformitate cu termenii si conditiile Contractului de Inchiriere.

Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si conditii de inchiriere pe care recunoasteti ca le-ati luat la cunostinta si va angajati la respectarea acestora prin semnarea Contractului de Inchiriere.

Conform legislatiei in vigoare va aducem la cunostinta ca fumatul in autovehiculele inchiriate nu este permis.

De asemenea, transportul animalelor de companie se va efectua doar daca acestea sunt plasate in custi de transport speciale.

Autoturismele se inchiriaza numai persoanelor ce poseda permis de conducere national sau international valabil. Vechimea minima ce trebuie ideplinita este  de cel putin un an si varsta de peste 21 ani, impliniti la data inchirierii autoturismului.

Art.2 Actele necesare pentru a pentru inchiriere sunt:

2.1 In original: permisul de conducere, pasaport sau carte de identitate valide. Toate permisele de conducere eliberate în UE

sunt recunoscute si acceptate pentru inchiriere. In situatia in care nu exista o traducere legalizata a documentelor prezentate, posesorul are obligatia de a ajuta la transcrierea datelor in caractere latine. Dacă permisul de conducere al

persoanei care închiriază sau al șoferului suplimentar este eliberat de o tara din afara Uniunii Europene si nu este scris cu caractere latine, este necesară prezentarea unui permis de conducere internațional. Un permis de conducere internațional trebuie să fie prezentat împreună cu permisul național.

Daca exista un sofer suplimentar, acesta trebuie sa fie prezent la momentul preluarii Vehiculului si sa prezinte un act de identitate/pasaport si permisul de conducere valabil.

2.2 Dovada platii tarifului, conform facturii eliberate de catre companie

Art.3.1 Plata tarifului se va face in lei, la cursul stabilit si afisat de prestator prin contract

3.2 Dovada platii tarifului se poate face doar pe baza facturii emise de companie

Art.4.1 La inchiriere clientul trebuie sa depuna o garantie corespunzatoare clasei de masini inchiriate, conform listei de preturi afisate precum si costul inchirierii propriu-zise.

4.2 Garantia serveste pentru acoperirea pagubelor produse autovehiculului din vina clientului.

4.3 Garantia va fi i restituita integral in cazul in care autovehicolul inchiriat este returnat la data si ora stabilita in contract cu toate obiectele prevazute in inventar, fara deteriorari interioare sau exterioare sau alte daune ce nu fac obiectul asigurarii, survenite pe perioada contractuala.

Art.5 Responsabilitatea clientului in cazul unui accident, a pierderii obiectelor de inventar sau deteriorarea bunurilor din interiorul masinii este in limita garantiei depuse la inchirierea autoturismului, numai daca daunele sunt produse in limitele asigurarii.

Art.6 Tariful de inchiriere :

6.1 Inchirierea pentru o zi reprezinta tariful pentru inchiriere autovehicul “24 h” corespunzatoare autoturismului inchiriat

6.1 Tariful de inchiriere cuprinde:

– Numar nelimitat de kilometri

– TVA

– RCA

– Rovigneta

– Asigurare Casco

– Revizii tehnice periodice la zi si intretinerea autoturismului

Art.7 Contraventii conform Termene si coditii de inchiriere

7.1. In calitate de Utilizator al Vehiculului, pe parcursul inchirierii raspundeti din punct de vedere juridic si financiar in cazul nerespectarii legislatiei in vigoare si aveti obligația sa achitati in termenele prevazute de lege, amenzile emise de catre orice institutie autorizata. Nerespectarea legislatiei in vigoare face referire strict la Utilizator/ Conducator Auto; nu face in nici un caz referire la autoturism sau la proprietarul autoturismului.

7.2. In caz de accident sau dauna cauzata Autovehiculului, cu tert identificat si care nu necesita reparatie imediata, trebuie sa informati de indata biroul de inchiriere Classic Rent Auto.

Este obligatoriu sa prezentati la returnarea Autovehiculului urmatoarele: o constatare amiabila completata corect si semnata sau un proces verbal eliberat de Politie si autorizatie de reparatie (in caz de accident sau dauna cu tert identificat, fie ca sunteti responsabil sau nu), copie a permisului de conducere, copii ale actelor de identitate, copie a asigurarii RCA, copie a talonului auto al tertei parti implicate. In caz contrar asigurarile complementare si serviciile suplimentare de protectie, eventual incheiate, sunt inaplicabile si veti raspunde pentru toate prejudiciile care va sunt imputabile, in special cele suferite de autovehicul, in limita valorii de piata a autovehiculului, la care se adauga cheltuielile si costurile legate de transportul si imobilizarea acestuia, dar si despagubiri ce acopera prejudiciul cauzat eventual unei terte parti.

De asemenea, Titularul de contract sau soferul aditional trebuie sa completeze formularul intern Declaratie Conducator Auto cu privire la circumstantele producerii evenimentului rutier.

7.3. In caz de furt al Vehiculului: in termen de 4 ore de la momentul in care ati luat la cunostinta, trebuie sa dati o declaratie cu privire la furt in fata autoritatilor competente si sa transmiteti catre un reprezentat ClassicRentAuto procesul verbal de depunere a plangerii, documentele Autovehiculului si cheia acestuia.

In cazul in care si cheia si/sau documentele sunt furate odata cu Autovehiculul, aveti responsabilitatea sa semnalati acest aspect autoritatilor competente pentru a-l mentiona in plangerea depusa.

In caz contrar si cu exceptia cazului de forta majora ce poate fi demonstrat, care face imposibila transmiterea procesului verbal de depunere a plangerii, a cheii si a documentelor Autovehiculului in acest termen, asigurarile complementare si serviciile suplimentare de protectie eventual incheiate sunt inaplicabile iar ClassicRentAuto va va factura toate prejudiciile care va sunt imputabile, in special cele suferite de Vehicul, in limita valorii de piata a Vehiculului, majorata cu cheltuielile aferente

Art.8 Asigurarea de raspundere civila fata de terti (RCA)

Prin inchirierea unui vehicul, beneficiati de asigurare de raspundere civila fata de terti in conditiile legii. Asigurarea de raspundere civila fata de terti garanteaza consecintele financiare ale vatamarilor corporale si daunelor materiale pe care

conducatorul Vehiculului le poate cauza tertilor in timp ce se afla in Vehicul.

Aceasta exclude:

vatamarile corporale suferite de conducatorul si/sau pasagerii Vehiculului (in special in caz de accident);

daunele produse Vehiculului;

daunele cauzate marfurilor, obiectelor si animalelor transportate in Vehicul.

Daunele materiale suferite de catre Vehicul si furtul Vehiculului sunt in sarcina dumneavoastra in limita unei raspunderi financiare maxime

Art.9 Tariful de inchiriere nu include:

9.1 Combustibilul, taxele de trecere, garaj, transbordare pe timpul inchirierii, amenzi sau taxe de parcare.

9.2 Asigurarea pentru persoanele si bagajele aflate in autoturism.

Art.10 Alte tarife practicate, in urmatoarele situatii:

10.1 Inchirierea autoturismului in intervalul orar 20:00 – 09:00AM este considerata \\\”Extra Hour\\\” si este taxata cu 15

EURO

10.2 Solicitarea unui scaun de copil pe perioada inchirierii exte taxata cu 10 EURO

10.3 Punerea la dispozitie a unui sofer pentru o perioada mai mica sau egala cu 8h/zi este taxata cu 25EURO/zi

10.4 Punerea la dispozitie a unui sofer pentru o perioada mai mare de 8h/zi este taxata cu 35EURO/zi la care se adauga costurile cazarii si a servirii mesei

10.5 Predarea autoturismului intr-o alta locatie decat cea de unde s-a inchiriat este taxata cu 0.5EURO/km

10.6 Diferenta de combustibil dintre cantitatea predata la inchiriere si cea preluata la inchiderea contractului de inchiriere este taxata cu 1.5EURO/litru de combustibil lipsa

10.7 Depasirea cu o ora a termenului de inchiriere (data si ora) se taxeaza cu contravaloarea unei zile de inchiriere, conform contractului

10.8 Pentru constatarea lipsei sau deteriorarii obiectelor de inventar mentionate in contract, firma isi rezerva dreptul de a retine, partial sau total, din valoarea garantiei depusa la inchiriere

10.9 Preluarea sau predarea autoturismului inchiriat in municipiul Bucuresti este taxata cu 10 EURO

Art.10 Prelucrarea datelor cu character personal

ClassicRentAuto detine o baza de date cu datele personale colectate la momentul semnarii Contractului de Inchiriere.

Acestea sunt prelucrate de ClassicRentAuto pentru a-i permite sa va administreze inchirierea si operatiunile aferente acesteia (exemplu: facturarea) si sa va transmita informatii cu caracter comercial.

In conformitate cu Legea 677/2001 beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, puteti trimite o cerere scrisa, datata si semnata prin email la adresa Office@classicrentauto.

Art.11 Prelungirea, incetarea si rezilierea contractului

11.1. Termenii prelungirii, incetarii sau rezilierii anticipate a Contractului nu pot fi stabiliti decat cu acordul ClassicRentAuto.

11.2. Intentia Clientului de prelungire a Contractului se comunica catre ClassicRentAuto, cu minimum 24 de ore inaintea expirarii Contractului. Tariful agreat se achita in aceleasi conditii in care a fost incheiat contractul initial. Contractul poate fi prelungit prin acordul scris al ambelor parti.

11.3. Contractul inceteaza de drept la sfarsitul perioadei de inchiriere.

11.4. Contractul poate inceta inaintea implinirii termenului prin acordul partilor sau ca efect al rezilierii.

11.5. In cazul in care reziliaza Contractul, ClassicRentAuto instiinteaza Clientul telefonic sau prin posta electronica.

11.6. Atat in cazul incetarii Contractului inainte de termen cat si in cazul rezilierii, Clientul are obligatia de a preda autovehiculul in termen de 12 ore de la momentul rezilierii.

Oferta noastra
  • Preturi accesibile

  • Inchiriere pe termen scurt sau lung

  • Livrare masina la locatia solicitata de dvs

  • Disponibilitate accesorii aditionale

conditii de inchiriere

Conditii de inchiriere ClassicRentAuto

Serviciile de Rent A Car in Romania

   Majoritatea celor care au incercat un astfel de serviciu reproseaza in primul rand costurile ascunse si de aici o serie de nereguli ce fac ca piata de inchirieri auto sa fie nesigura si plina de riscuri.
Am infiinat o afacere de inchirieri auto inspirata exact din motivele mentionate mai sus si anume costurile ascunse pe care foarte multe firme le practica ca si conditii de inchiriere.
La ClassicRentAuto am pornit de la ideea de a oferi cele mai competitive preturi dar mai presus de orice sa fim transparenti si sa venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu cele mai bune oferte.
Astfel, firma noastra ofera servicii de Rent A Car ce se remarca prin livrarea GRATUITA la adresa aleasa de client, numar nelimitat de kilometri, rovinieta, asigurari atat RCA cat si CASCO iar la cerere sofer.
Va punem la dispozitie si alte facilitati ce presupun GPS si scaun pentru copil.

De evitat…

Cele mai des intalnite cazuri sunt cele in care rezervarile se fac online cu plata in avans dar firma ce presteaza serviciile este de negasit ulterior.
Recomandam o cercetare mai amanuntita in prealabil ca si conditii de inchiriere si o verificare a feedback-urilor venite din partea altor persoane.
Vestile proaste circula foarte repede iar o simpla cautare pe motoarele de cautare dupa termeni simpli ca „pareri inchirieri auto Bucuresti ClassicRentAuto” poate sa va clarifice daca aveti de-a face cu o firma serioasa.
Profitati din timp pentru a citi toate amanuntele stipulate la conditii de inchiriere.
Evitati de asemenea inchirierile last minute pentru ca riscul de a gasi masini scumpe este ceva mai ridicat, inchirierile din Aeroporturi sunt de obicei mai scumpe cu 10-30% decat in oras.
Speram ca sfaturile oferite pentru inchirierea unei masini sa va aduca doar experiente placute.

ClassicRentAuto.

Made with by SeoMagic.